Halutaan myydä
Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Kohdenumero FK64636
Hintapyyntö 56 000
Liikevaihto 3 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi

Myynnissä koiratarvikebrändi ja omiin koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa

Suomalainen yritys, joka on omistautunut suunnittelemaan, valmistuttamaan ja myymään laadukkaita sekä ekologisia koiratarvikkeita.


Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat viilennettävä koirankuppi, sisustukselliset koiranpedit ja käytännölliset koirien asusteet. Lisäksi yritys lanseeraa pian uusia tuotteita kuten nahkataluttimen, nahkapannan, pentulaatikon ja koiran matkapedin. Suunnitteilla on myös pohjavillaa poistava koiranharja sekä mielenkiintoinen opetuksellinen lastenkirja. Kaikki yrityksen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Osalle tuotteista on saatu Avainlippu-merkki.


Asiakkaat ovat sekä yksityiset koiranomistajat että yritykset (B2C- ja B2B-sektori).
- B2C-asiakkaille tuotteita tarjotaan yrityksen omassa verkkokaupassa
- B2B-asiakkaisiin kuuluvat laadukkaita koiratarvikkeita myyvät verkkokaupat
- Tulevaisuudessa B2B-asiakkaisiin voivat kuulua myös erilaiset lemmikkitarvikkeiden kivijalkaliikkeet, sisustuskaupat, koirakylpylät tms.


Yrityksen tuotteiden suunnittelussa yhdistyvät eettisyys, turvallisuus, ekologisuus ja tyylikäs design.
Tuotteet soveltuvat kaikille koiraroduille ja sopivat erityisen hyvin vientituotteiksi.


Tässä on loistava tilaisuus yrittäjälle, toimivalle verkkokaupalle tai yrittäjän uraa suunnittelevalle, joka haluaa jatkaa kehittyvää ja kasvavaa lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppaa.


Hintapyyntö 56.000 € (sisältää valmiit tuotteet, tuotekuvat, tuoteoikeudet, tuotesuunnitelmat, mahdolliset protot, varaston, verkkokaupan (FI/EN).
Ostajalla on mahdollisuus neuvotella nykyisten yrittäjien jatkamisesta yrityksen palveluksessa


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään pitkään toiminut kuljetus ja kuorman käsittelyä tarjoava yhtiö

Myydään erinomaisen maineen omaava yhtiö.Yrityksellä on luotettavan toimijan maine asiakkaiden keskuudessa sekä pitkät yhteistyökumppanuudet.Yritys palvelee asiakkaitaan kuljetus- ja nostopalveluissa sekä maansiirto ja puhtaanapitotöissä.Käytössään yrityksellä on monipuolinen ja uudehko kalusto.Yritys myydään eläköitymisen johdosta.Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai toimivalle yritykselle laajentaa omaa toimintaansa.Mahdollisuus neuvotella kaluston tai kiinteistön ostamisesta erikseen. ...

Katso lisätiedot

Myynnissä kalakauppa ja kalanjalostuslaitos yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa

Kalakauppaa sijaitsee yhdessä Lapin suosituimmista lomakohteissa. Kalakaupasta löytää kaikki yrityksen itse valmistetut savukalaherkut, mutta myös tuoretta kalaa, erilaisia säilyketuotteita sekä kattavan lounastarjoilun. Lounaaksi tarjoillaankin aina kalakeittoa sekä muuta kotiruokalounasta. Yritys onkin tunnettu hyvästä laadusta, tuotteista sekä tuoreudesta. Yrityksen asiakkaita ovat kaupat, ravintolat, pitopalveluyrittäjät sekä yksityiset kuluttajat.Kalan valmistus tapahtuu omalla tuotantolaitoksella. Vuo...

Katso lisätiedot

Työvaate ja -turvallisuusvarusteisiin erikoistunut yhtiö, jolla myymälä pääkaupunkiseudulla

Laadukkaita työvaatteita ja -kenkiä sekä suojaimia ja muita työturvallisuusvälineitä myyvä yhtiö. Logolla tai painatuksella merkittyjen yritysvaatteiden osuus kasvava. Asiakkaita useilta eri toimialoilta: kiinteistönhuolto, logistiikka, varustevuokraamot, valmistava teollisuus, rakennusala, ym....

Katso lisätiedot

Autohuollon ammattilainen HUOM! Motonet korjaamo Seinäjoella realisoidaan pois.

Loistava mahdollisuus (aloittelevalle) autohuollon ammattilaiselle. Ensimmäisen vuoden pieni tappio on nyt käännetty hyvään positiiviseen tulokseen. Resurssipulan takia nykyinen omistaja haluaa nopeasti eroon tästä ja hinta on sen mukainen. Tätä helpompaa starttia uuden yrittäjän on vaikeaa löytää.Yhtiö tarjoaa kaikkien merkkien autohuolto Motonet-korjaamobrändin alla ja sen lisäksi myös rengashuoltoa ja -hotellia....

Katso lisätiedot