Halutaan myydä
Sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa/ maahantuonti Suomessa

Kohdenumero FK60859
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 384000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa sekä maahantuontia ja projektikauppaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2010 ja toiminta-alue koko Suomi.

Tuomme maahan asiakkaillemme korkealuokkaisia erikoistuotteita rakentamisen ja sisustamisen viimeistelyyn.

Asiakkaitamme ovat suuret urakoitsijat ja merkittävät talonvalmistajat sekä suuret rautakaupat ja yksityiset kuluttajat, jotka etsivät korkealuokkaisia erikoistuotteita tai mittatilauskokonaisuuksia sisustamiseen ja rakentamisen viimeistelyyn.

Vakiotuotteiden lisäksi hankimme asiakkaillemme erikoistuotteita erilaisiin projekteihin keski-Euroopassa olevien yhteistyökumppaneiden kautta. Olemme kumppanina useissa hotelliprojekteissa niin urakoitsijoille kuin suunnittelijoille eri tuoteryhmillä kuten laseissa ja niiden helajärjestelmissä, kylpytilojen profiileissa ja muissa erikoistuotteissa.

Vuoden 2021 liikevaihto oli 384 000 € ja liiketoiminta on kannattavaa.

Luottoluokitus AAA, kuulumme Suomen Vahvimpiin ja meillä on Platinium sertifikaatti.

Yrityksen toimintaa on harjoittanut 1 henkilö. Ostokohde soveltuu jo olemassa olevalle yritykselle, joka haluaa laajentaa/ täydentää olemassa olevaa tuotevalikoimaa. Se soveltuu myös erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla, jakelukanavilla ja vakioasiakkailla.

Myyntiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen ulkomaanmyyntiin panostamalla liiketoiminnan kasvulle on rajattomat mahdollisuudet.

Yrityksellä on uusin verkkokauppa alusta Magento 2, joka on nopeiden kehittyvä verkkokaupan alusta maailmassa. Sivustomme toimii suomen, englannin ja saksan kielillä.

Lisätietoja: 040 480 8274


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola

Vuosikymmeniä samalla paikalla toiminut suosittu iltaravintola.Ravintola sijaitsee hotellikiinteistön toisessa kerroksessa ja tarjoaa tilaa jopa 350 hengelle nykyisten anniskelulupien rajoissa.  Konseptiin kuuluu olennaisena osana tanssittava musiikki, jota tarjoillaan DJ:den, artistien ja livebändien esittämänä. Tilat sisältävät kaksi baaritiskiä sekä suuren esiintymislavan, ja tanssilattia on yksi kaupungin suurimmista. Asiakaskunta on monipuolinen, ulottuen kaupunkilaisista myös ympäryskuntien asukkaisii...

Katso lisätiedot

Kauppakeskus Espanjassa

Kauppakeskus Espanjassa....

Katso lisätiedot

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Neste-huoltoasema "Pirttilinna" omalla ja upealla 600 m2:n rakennuksella 8-tien varressa

Hyväkuntoinen Neste-huoltoasema hyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn 8-tien varressa. Lounasravintola, pikaruokaravintola, Veikkaus ja matkahuolto sekä huoltamotoiminta. Hyvät liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet paikallisen kilpailutilanteen johdosta. ...

Katso lisätiedot