Halutaan myydä
Toimintavalmis verkkokauppa, koti ja puutarha tai lasten ulkoleikkivälineet

Kohdenumero FK59944
Hintapyyntö 3 900
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Saat toimintavalmiin verkkokaupan, jolla voit alkaa operoida. Verkkokauppojen suosio on kasvanut jyrkästi vuosina 2020-2022 maailmaa koetelleen pandemian myötä. Tarjoamme sinulle useampaa eri vaihtoehtoa:

VAIHTOEHTO 1) Lasten ulkoleikkivälineiden verkkokauppa, joka on perustettu 2019. Nyt valmiina uudelle yrittäjälle kun alkuperäinen yrittäjä on suunnannut energiansa toisaalle. Toimitukset suoraan tukkukaupan varastosta, joten toiminta ei juurikaan sido pääomia. Hinta on 3900 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 2) Rakennamme sinulle 'avaimet käteen' -periaatteella koti&puutarha -aiheisen verkkokaupan tukkuliikekontakteineen sekä maksutapoineen eli kaikki valmiina ja tuotteet kaupan hyllyllä. Hinta 4900 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 3) Rakennamme sinulle oman ideasi mukaisen verkkokaupan toimintavalmiiksi. Autamme tarvittaessa nimen valinnassa, grafiikan luomisessa, tuotteiden valinnassa ja kauppaan syöttämisessä. Saat koko projektin 'avaimet käteen'. Hinta 3900 euroa, mutta lopullinen hinta riippuu projektia tarkennettaessa esille tulevasta työn määrästä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme yhdessä miettimään sinulle parasta vaihtoehtoa.

Kajastus Group
kajastusoy(at)outlook.com
040 - 500 5566


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myytävänä menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta

Myytävänä pitkään toimineen menestyvän kodinkonekauppaa harjoittavan yrityksen osakekanta.Yhtiö toimii muutamalla paikkakunnalla harjoittaen lähinnä kodintekniikan vähittäismyyntiä.Yrityksen toiminta ja talous ovat vahvalla pohjalla sekä yhtiön tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.Yritys myydään pääomistajan eläköitymisen vuoksi mutta osa pienosakkaista jatkaa mielellään työntekoa uuden omistajan apuna, samoin kuin koko muu ammattitaitoinen henkilöstä.Tässä siis mielenkiintoinen mahdollisuus kodintekniikasta ki...

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Asiakkaidensa arvostama rakennuspeltien valmistaja ja toimittaja Pohjois-Pohjanmaalta

Yritys valmistaa ohutlevystä rakennuspeltituotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan.Liikevaihdosta 90 % muodostuu yritysasiakkaista, joista valtaosa on myös yrityksen valmistuotteiden jälleenmyyjiä. Yrityksen liiketoiminta on vakaalla pohjalla ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yritys tarjoaa loistavan mahdollisuuden toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot