Halutaan myydä
Verkkokauppa, puhdas juomavesi

Kohdenumero FK54464
Hintapyyntö 6 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään verkkokaupan liiketoiminta, domainit, varasto tällä hetkellä n. 1000 €. Verkkokaupan varaston voit perustaa mihin osoitteeseen tahansa. Sivusto on tarkoitettu suomalaisille, joten sijoituspaikkasi voi olla missä tahansa Suomessa. Verkkokauppa on ollut osa isompaa verkkokaupparyhmää, mutta sitä voi pienimuotoisena aloittaa myös sellaisenaan. Tarjoamme hyvän ja todella edullisen verkkokauppa-alustan, jota on myös helppo itse päivittää.
Mitä tarvitset ? Sopivan, kuivan varastotilan, 20-40 neliötä tai mieluimmin enemmän, sillä kasvua tulee nopeasti.
Mitä myyt verkkokaupassa? Tarvikkeita puhtaan veden tuottamiseen suoraan hanasta ilman kemikaaleja. Erikoisala terveys- ja hyvinvointisektorille, jolla on valtava potentiaali. Puhdas vesi ei ole itsestään selvyys edes Suomessa. Kaivovedet, järvivedet, vanhat putkistot, vesilaitosten virheet ja onnettomuudet, kaikki aiheuttavat jatkuvasti kehittyvää tai akuuttia terveysriskiä. Puhdistuslaitteita myös suuressa mittakaavassa, teollisuudelle, elintarviketuotannolle, vesilaitoksille.
Jos olet vesijohtoalan ammattilainen, voit tehdä tästä erikoisosaamisalueen ja myydä sekä laitteet että asennuspalvelun omalle toiminta-alueellesi. Jos teet pelkkää tarvikekauppaa, yksityisten asiakkaiden lisäksi voit tehdä tukkukauppaa koko Suomeen.
Mistä hankit tavarat? Kaikki tuotteet tulevat Suomen ulkopuolelta. Katemarginaali on hyvä, kertatilausten ei tarvitse olla kovin isoja ja toimitusaika on kohtuullinen.
Miten opit tuotteet ja liiketoiminnan? Annamme peruskoulutuksen sekä tuotteille että tavaran hankinnalle kuin myös tarvittaessa verkkokauppatoiminnoille. Jonkinlainen tekniikan yleistuntemus auttaa alkuun, sekä tietysti tietokoneen käyttökokemus. Juuri uudistettu, nykyaikainen verkkokauppa, joka voidaan siirtää omalle domainillesi. Emme myy yritystä vaan liiketoiminnan, voit liittää toiminnan olemassaolevaan yritykseen tai perustaa uuden.




Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään puutuotteisiin ja piharakennuksiin erikoistunut yritys

Yhtiön päätoimialana on valmistaa puutuotteita vapaa-ajan käyttöön sekä erilaisia piharakennuksia. Yrityksellä on kaiken kaikkiaan kolme liiketoiminta-aluetta, jotka tukevat toinen toistaan. Osa tuotteista myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.Yrityksen tuotantolaitteisto ja oma tuotantohalli mahdollistavat liiketoiminnan merkittävän kasvattamisen. Tämä on tilaisuutesi ostaa yritys, joka on valmis seuraavaan kasvuvaiheeseensa. Valmis yrityskokonaisuus tarjoaa mahdollisuuden aloittaa yrittäjyys tai laajenta...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Myynnissä monien mahdollisuuksien perinteinen ja viihtyisä lounasravintola ja kahvila

Unelmiesi yritys on nyt myynnissä – perinteikäs ja kodikas lounasravintola ja kahvila odottavat uutta omistajaa!Tässä on tilaisuutesi tarttua pitkien perinteiden ja makunautintojen tarjoamaan mahdollisuuteen. Myynnissä on lounasravintola ja kahvila, joka on ollut osa paikkakunnan historiaa aina vuodesta 1981. Yrityksen vahva ja vakiintunut asema rakentuu laadukkaan kahvilan ja houkuttelevan lounasravintolan ympärille.Asiakkaiden suosikiksi noussut yritys tarjoaa herkullisia ja ainutlaatuisia ruokaelämyksiä,...

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot