Halutaan myydä
Korualan verkkokauppa

Kohdenumero FK53397
Hintapyyntö 12 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Myyn oman ajanpuutteen vuoksi korualan verkkokauppa. Kauppa myy suomessa käsityönä valmistettuja koruja. Ei vaadi varastointia sillä tuotteet lähetetään valmistajalta suoraan loppuasiakkaalle.
Kauppa on auennut 2013 ja ollut koko ajan toiminnassa. Suomessa kaupalla on yksi kilpailija jonka toiminta on samanlaista.

Tänä vuonna kaupan myynnit on ollut alhaiset oman ajanpuutteen vuoksi. Hyvä kohde jatkaa ja kehittää. Kiinteät kulut kaupalla noin 150€/ kk sisältäen verkkokaupan alustamaksun sekä maksupalvelusta koituvat kulut.

Facebookissa yli 4600 seuraajaa

Soveltuu hyvin aloittavalle yrittäjälle tai ensimmäiseksi verkkokaupaksi. Ei ole paikasta riippuvainen. Mikäli olet kiinnostunut annan mielelläni lisätietoja. Sekä voidaan keskustella hinnasta.

Myydään pelkkä liiketoiminta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Parturi-kampaamo-valohoito Tuiskutukka sekä liikehuoneisto!!

Yli 30 vuotta toiminut, hyvän asiakaskunnan hankkinut parturi/kampaamo sekä erikoisuutena Valohoitoon erikoistunut yritys. Valohoitolaitteisto uusittu 10/2022, Ensimmäinen ja ainoa Suomessa LuxuraX7. Valohoitohuone erillinen jossa viilennyskone ja kaukosäädettävä käynnistys, mahdollistaa kampaamopuolen käytön samaan aikaan, eli asiakkaita molemmissa yhtä aikaa. Liikehuoneisto on oma ja remontoitu sekä pidetty todella hyvässä kunnossa. Asiakkaille varattu 3 parkkipaikkaa aivan liikehuoneiston vierestä. Tässä...

Katso lisätiedot

Perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot