Halutaan myydä
Verkkokauppa+ liiketoiminta Bo+Peach Co

Kohdenumero FK67387
Hintapyyntö 12 000
Liikevaihto 55
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Satakunta
VERKKOKAUPPA MYYNNISSÄ ✨Myynnissä suosittu ja tunnettu hää- ja lahjatuotteiden verkkokauppa Bo+Peach Co ✨

Yritys on perustettu 5/2021 ja näiden kahden kuluneen vuoden aikana myynti on tuplaantunut vuosittain, lv 2023 ~55k. Kasvua ja menestystä selittää se, että olemme Suomen ainoa tällä konseptilla toimiva verkkokauppa ja ainoa Suomalainen toimittaja suurimmalle osalle tuotteista. Viime vuonna verkkokaupassamme on vieraillut reilu 42 000 kävijää konversioasteen ollessa n 2%.

Koska tuotteiden suuri suosio perustuu niiden yksilöinteihin ja muokattavuuteen, tulisi jatkavan henkilön olla käsistään kätevä eikä luovuudestakaan haittaa ole. Tuotteet kustomoidaan automaatioleikkuria apuna käyttäen. Tuotevalikoimaa on laajennettu myös kustomoimattomilla tuotteilla, jotka tukevat myyntiä ja kasvua.

Verkkokaupan kaikki tuotteet on itse maahantuotuja, mutta mikäli maahantuonti ei ole sinulle tuttua, opastan kyllä, sillä itse maahantuomalla olemme voineet varmistaa tuotteiden laadun ja kilpailukykyisen hinnan ohella myös erittäin hyvät katteet tuotteille.

Olen itse hoitanut lähes kaiken, suunnittelun, tuotteiden kustomoinnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun jne. Vasta viime keväänä olemme siirtyneet osittain maksettuun mainontaan, sillä yrityksen orgaaninen nävykyys hakukoneissa on ollut poikkeuksellisen hyvä jo pitkään ja kauppa käynyt hyvin ilmankin.

Kauppaan kuuluu:
- jäljellä oleva varasto, materiaalit, tarvikkeet (arvo n 1000 eur)
- verkkokauppa www.bopeachco.com (Shopify) Istuntoja 42 k / 2023 konversioaste 2 % palaavien asiakkaiden osuus 13 %.
- asiakasrekisteri/uutiskirjelista
- GA4 linkitys
- Facebook pikseli
- valmiit Meta ja Google Ads-mainostilit
- aktiiviset somekanavat Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest
- lista toimittajista/yhteystiedot tuotteiden ja materiaalien tilaukseen
-kaikki valmiit suunnittelumallit tuotteiden valmistamiseen
- oma panokseni alkuun käymään kaikki läpi, opettamaan ja tukemaan toiminnan siirtyessä

-Automaatioleikkuri,messukalusteet, tarvikkeita ja materiaaleja ym.

Huom! Tuotteita on yhteensä n 60 kpl, mutta koska tuotteiden kysyntä on niin suurta, on suurin osa tuotteista loppuumyyty ja piilotettu verkkokaupasta 1/2024 yrittäjän siirryttyä takaisin asiantuntijatehtäviin.


Tästä valmis paketti, josta saat tuottoa välittömästi olemassa olevalla varastolla ja loistavat kasvumahdollisuudet! Nopeat kaupat hakusessa, hinta neuvoteltavissa, ei osamaksua!

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan liiketoiminnan, ota yhteyttä pikaisesti sähköpostitse [email protected]


Terkuin Tiina

Y-tunnus 3211131-1


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Suunnittelupainotteinen järjestelmätoimittaja

Yritys tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita järjestelmäratkaisuja mukaan lukien suunnittelun, järjestelmätoimitukset kuin myös huollon. Toimitukset tapahtuvat pääosin avaimet käteen periaatteella.Huoltotoiminnassa varmistetaan käytössä olevien järjestelmien sekä laitteiden toimivuus ja turvallisuus. Modernisointiliiketoiminnassa tarjotaan ratkaisuja elinkaarensa loppupäässä oleville järjestelmille niin osapäivityksiä kuin täysmodernisointiratkaisuja....

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimialana on asuntovaunujen ja matkailuautojen myynti, vuokraus ja huolto

Yhtiöllä on useiden tunnettujen kauppamerkkien edustus- ja ylläpito-oikeus, laaja ja kansainvälinen asiakaskunta sekä erittäin hyvä maine tällä toimialalla. Mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa lisäämällä myyntityötä ja siirtyä ulkomaille. Yhtiöllä on päätoimialan lisäksi myös teollisuuden ja polttoaineterminaalien laitemyyntiosasto. Yritys tarjoaa luotettavia laitteita ja teknistä tukea asiakkaille ja suunnittelijoille laitteiden valinnassa, suunnittelussa ja käytössä.Yrityksen vuosiliikevaihto on 800 000 e...

Katso lisätiedot

Nimekäs autovarustelualan yritys

Autovarustelua ja muutostöitä asiakkaan toiveiden mukaan ...

Katso lisätiedot