Halutaan myydä
Unituotteiden verkkokauppa

Kohdenumero FK66230
Hintapyyntö 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Sukella poikkeukselliseen tilaisuuteen, kun etsimme uutta omistajaa viemään uinua.fi -verkkokaupan menestystä uusiin korkeuksiin unimaskien ja unituotteiden saralla!
Suomessa ja maailmalla unettomuus on kasvava ongelma, joka koskettaa yhä useampia ihmisiä. Unihäiriöiden kasvu on lisännyt ihmisten tarvetta löytää ratkaisuja näihin ongelmiin. Pelkästään unimaskeja haetaan Googlesta kymmeniätuhansia kertoja joka kuukausi. Uinua-verkkokauppa vastaa tähän kasvavaan kysyntään.

Olemme hoitaneet teknisen pohjatyön, mikä mahdollistaa sinulle nopean laajentumisen ja liiketoiminnan kasvattamisen. Tartu tilaisuuteen skaalata yritystäsi helposti ja tehokkaasti.
Nykyisillä omistajilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja verkkokaupoista ja varmistamme kaupan yhteydessä, että sinulla on tarvittava tietotaito verkkokauppayrityksen käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Uinua Nordicin resurssit:
-Shopify-alustalle rakennettu valmis verkkokauppa
-Verkkotunnukset: uinua.fi, uinua.se
-Valmiit sosiaalisen media kanavat Instagramissa ja Facebookissa
-Sosiaalisen median kanavat on integroitu Metan mainonnanjärjestelmiin, joten mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmis Google Ads-hakusanamainonnan tili ja kampanjat sekä Merchant Center; mainonnan aloittaminen on helppoa
-Valmiiksi perustetut asiakaspalvelun ja varaston tilausten sähköpostiosoitteet Google workspacen kautta
-Valmiiksi integroidut maksutavat verkkokaupassa: Paypal ja Paytrail
-Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)
-Hinta sisältää varaston arvon ja varaston myyntikate-arvo on n. 4200€. Varasto on pieni, joten verkkokaupan tuotevalikoimaa saa helposti päivitettyä omanlaiseksi.
-Uinuan unimaskit ovat saaneet erinomaiset arviot Kotilieden unimaskitestissä (https://kotiliesi.fi/terveys/unimaski/)
-Myynti joko liiketoiminta- tai osakekauppana.
-Uinua-verkkokauppa on valmis jatkamaan kasvuaan ja menestystään tulevina vuosina.

Kiinnostuitko seuraavasta askeleesta? Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa loputtomat mahdollisuudet unituotteiden maailmassa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Yhtiöllä on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus ja se tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille.Nuorekas kasvuyritys saavuttaa meneillään olevana tilikautena kautta aikain suurimman liikevaihtonsa.Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäv...

Katso lisätiedot

Rauhallinen ravintola kolmessa kerroksessa keskellä Tallinnan vanhaakaupunkia

Tallinnan vanhan kaupungin ravintola, joka avasi ovensa vuonna 2013. Menun avainsanat ovat moderni eurooppalainen keittiö, johon vaikuttavat Viro ja Skandinavia.  Ravintolalla on yhteistyösuhteita monien matkailuyritysten kanssa Virossa, Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa.  Keväällä 2015 ravintola avasi Baltiassa ainutlaatuisen samppanjakellarin, valikoimassa yli 20 erilaista samppanjamerkkiä, joita voi nauttia ravintolassa paikan päällä tai ostaa mukana. S...

Katso lisätiedot

Vierasvenesatama palveluineen myytävänä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kunnan vuokratontilla (maa-alue n...

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot