Halutaan myydä
Ainutlaatuinen Mahdollisuus: Valmis Digitaalinen Liiketoimintakokonaisuus Juhla- ja Tapahtuma-alalle

Kohdenumero FK67313
Hintapyyntö 80 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Tartu tilaisuuteen omistaa kolme synergiaa luovaa digitaalista alustaa / liiketoimea, jotka palvelevat juhla- ja tapahtuma-alaa monipuolisesti, mahdollistaen samalla ristiinmainonnan. Myynnissä on kokonaisuus, joka sisältää juhlahuuma.fi -palvelualustan, huumashop.fi-verkkokaupan sekä tuolihuput.fi-vuokraustoiminnan. Nämä alustat ovat saavuttaneet jo jalansijaa markkinoilla ja tarjoavat kattavan paketin palveluja, jotka lisäävät näkyvyyttä ja myyntiä juhla-alan yrityksille. Kokonaisuus on julkaistu kevään 2024 aikana ja nyt etsimme tahoa, joka haluaa lähteä viemään liiketoimintaa eteenpäin.

Juhlahuuma.fi tarjoaa alustan, jossa juhla- ja tapahtumapalveluiden tarjoajat voivat esitellä palveluitaan ja tavoittaa uusia asiakkaita. Palvelu mahdollistaa myös optimoidun hakukonenäkyvyyden, mikä lisää palveluntarjoajien liikenteen määrää ja liidien laatua. Juhlahuuman osalta laskutus on asiakkaille kuukausi- tai vuosipohjaista.

Huumashop.fi on verkkokauppa, joka ei ainoastaan myy tuotteita vaan myös nostaa esiin yhteistyökumppaneidemme tuotteita, ohjaten liikennettä heidän sivuilleen. Tämä integroitu lähestymistapa vahvistaa kumppaneidemme myyntiä samalla kun kasvattaa heidän online-näkyvyyttään. Samalla verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden myyntiä, suoraan kuluttajille.

Tuolihuput.fi puolestaan on erikoistunut vuokraamaan korkealaatuisia tuolihuppuja tapahtumiin, ja sen suosio on osoitus vahvasta kysynnästä ja asiakasloyaliteetista. Tällä hetkellä varauksia on valmiiksi jopa kesälle 2025.

Tämä kokonaisuus on ihanteellinen sijoitusmahdollisuus kenelle tahansa, joka haluaa laajentaa toimintaansa juhla- ja tapahtuma-alalla tai astua alalle valmiiksi kehitetyn ja toimivan liiketoimintamallin kanssa. Paketin hintapyyntö on 80 000 euroa, mikä kuvastaa sijoitetun pääoman, kehitystyön, alustan koodauksen, varaston ja markkina-aseman arvoa. Kokonaisuuden rakentaminen on tehty huolellisesti ajan kanssa.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja aloittaaksesi matkasi alalla, jolla on jatkuva kysyntä ja laaja asiakaskunta. Tämä on ainutkertainen tilaisuus omistaa kokonaisvaltainen ja hyvin integroitu liiketoimintakokonaisuus, joka on valmis ottamaan seuraavan askeleen kasvussa ja menestyksessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot

Menestyvä kuljetusliike eteläisessä Suomessa

Yritys on pitkään toiminut perheyritys, joka on vuosien mittaan kasvanut nykyiseen kokoonsa. Markkinat antavat mahdollisuuden edelleen kasvattaa volyymia kannattavasti. Toiminnan tukena on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö sekä erinomaiset asiakassuhteet. Yrityksellä on useita merkittäviä ja monipuolisia asiakkaita. Toiminta on keskittynyt eteläiseen Suomeen, jossa yrityksellä on useita toimipaikkoja. Kaikki yrityksen toimitilat ovat vuokratiloja ja ne soveltuvat nykyiseen toimintaan hyvin. Ajoneuvo...

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuonti- ja myyntiyritys etsii uutta omistajaa

Myytävänä pitkään toiminut laadukkaiden ammattipuutarhatarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen pitkän historian johdosta asiakaskunta on laaja ja yritys onkin omassa asiakassegmentissään varsin tunnettu toimija koko Suomen alueella.Yrityksellä on hyvät päämiehet ja tätä kautta laaja, kattava ja laadukas tuotevalikoima oman erikoisalansa tuotteita. Myynti perustuu projektimyyntiin, kivijalkamyymälään sekä verkkokauppamyyntiin. Nämä tukevat hyvin toisiaan ja takaavat parhaan asia...

Katso lisätiedot