Halutaan myydä
Kelloihin keskittynyt verkkokauppa

Kohdenumero FK1893
Hintapyyntö 2 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Sukelluskelloihin keskittyvä verkkokauppa myyntiin ajanpuutteen vuoksi.

Shopify alustalla toimiva vuonna 2018 perustettu verkkokauppa www.sukelluskellot.com myy laadukkaita, japanilaisia sukelluskelloja. Helppo laajennusmahdollisuus esimerkiksi Nato- ja muihin rannekkeisiin sekä tarvikkeisiin.

Shopify alustan etuna on, että myös kokematon verkkokauppias voi hallinnoida ja muokata kauppaa ilman koodausta. Palvelu maksaa 29 dollaria kuussa.

Kauppa on toimitut osittaisella dropshipping periaatteella, jossa tilausten tullessa kellot tilataan toimittajalta joko suoraan asiakkaalle tai ensin itselle jolloin asiakkaan hoidettavaksi ei jää tulleja. Paketti saapuu toimittajalta noin 3-5 arkipäivässä kuriirilla suoraan ovelle.
Kellojen kate on noin 30% yksittäin tilatessa ja yli 15 kpl kerralla tilatessa hieman parempi.

Kauppaan sisältyy noin 30 kpl erilaisia nylon ja nahka- natorannekkeita. Näiden avulla myös rannekekauppa käyntiin tuotekuvat ottamalla.
Rannekkeille toimittajat Ruotsissa ja Saksassa, kate noin 40%. Kiinalaiselta toimittajalta tilatessa kate 80% luokkaa mutta toimitusaika hieman pidempi.

SEO parannuksia tekemällä kaupan saa helposti tämän kategorian hakutuloksien kärkeen. Some- ja googlemainonta on osoittautunut toimivaksi ja siihen keskittymällä tuloksia näkyy nopeallakin aikataululla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Henkilöliikenneyhtiön liiketoiminta Pohjois-Suomessa

Yhtiö on toiminut erittäin kannattavasti ja tehnyt vuosia hyvää tulosta vakiintuneella ja tehokkaasti johdetulla toimintatavalla. Yhtiö liikennöi kaupunkiliikennettä, tilausmatkoja Suomessa ja Euroopassa ja hoitaa alueellaan sopimus ja koululaisliikennettä. Lisäksi yhtiö harjoittaa taksiliiketoimintaa ja on alueensa KELA-auktorisoitu kuljetusyhtiö....

Katso lisätiedot

Loistavalla paikalla sijaitseva kannattava ja velaton Hotelli-Ravintola Pyhäsalmi Oy eläköitymisen vuoksi

Yritys on tarjonnut laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita vuodesta 1993 lähtien.Hotellissa on 34 hyvin varusteltua huonetta, kokoustilat 100:lle, kuntosali, 2 saunaa takkahuoneineen ja lisäksi oma vaatepesula.Hotellin yhteydessä olevista ruokaravintolasta ja pubista löytyy yhteensä 355 asiakaspaikkaa. Piha-alueella sijaitsevan esityslavan lisäksi yrityksellä on voimassa olevat anniskeluluvat 1200:lle asiakkaalle tapahtumien järjestämisien yhteydessä. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaisia liike- ...

Katso lisätiedot

Eksklusiivisten korujen (kulta, timantit) maahantuoja ja myyjä

Yksi Viron parhaista korukaupoista. Valikoimaan kuuluu vihkisormuksia, kihlasormuksia, timanttikoruja (kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja). Kaikki myytävät korut tulevat suoraan valmistajalta.Nykyään 90 % liikevaihdosta on Virossa. Etuna ovat täysin muokattavissa olevat tuotteet sekä täysi kustannuslinjan hallinta. Tuotanto on erittäin tehokasta ja laatu on erittäin korkea. Tällä hetkellä yrityksellä on erittäin korkea potentiaali johtuen laboratoriossa kasvatettujen timanttien määrän kasvusta...

Katso lisätiedot

Lelupuoti Nallukka etsii uutta omistajaa

Myynnissä täydenpalvelun Lelupuoti Nallukan liiketoiminta Pieksamäellä.Lelupuoti Nallukka on yksi Suomen vanhimmista lelukaupoista, jonka tunnelmassa on jotain taianomaista. Ilo ja hyvä mieli tarttuvat mukaasi heti, kun astut ovesta sisään. Vierailu lelukaupassa on elämys niin lapselle kuin aikuiselle.Lelupuodin valikoima on vertaansa vailla. Valikoimasta löytyvät lelut, pelit, askartelu- ja taidetarvikkeet. Edustettuna on kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Sopisiko tämä liiketoiminta juuri sinulle! Nykyinen...

Katso lisätiedot