Halutaan myydä
Suomalaisten keskuudessa arvostettuja laadukkaita meikkipöytiä ja meikkivaloja myyvä verkkokauppa.

Kohdenumero FK63698
Hintapyyntö 125 000
Liikevaihto 190 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti
Henkilöluku 3
Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy koti- ja kauneushoitolan tuotteita - meikkivaloja, meikkipeilejä, rengasvaloja, meikkipöytää ja kauneustarvikkeita verkkokaupan kautta. Yhtiö on tällä alalla monopoliasemassa Virossa ja Suomessa.
Päämyyntituote on meikkilamput, jotka yritys on itse suunnitellut ja valmistanut. Tuotteella on rekisteröity tuotesuunnittelupatentti ja se on voimassa kaikissa EU-maissa.

Yritys on ollut voitollinen ensimmäisestä vuodesta lähtien.
Yrityksen asiakkaita ovat kauneudesta kiinnostuneet naiset ja tytöt, jotka ostavat tarjolla olevia tuotteita kotikäyttöön tai töihin. Asiakkaita on 46 eri maasta, Euroopan maiden lisäksi USA:sta, SaudiArabiasta, Kanadasta ja Australiasta.

Voidaan sanoa, että yrityksen kehitys on vasta alussa. Liiketoimintamallia on testattu pienellä alueella, on löydetty mistä tuotteista ihmiset pitävät, miten sitä voidaan edistää paremmin ja millaisia mainoskanavia käyttää. Kasvupotentiaalia on suuri.








Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot

Tunnettu Kauppapuutarha Hagelberg Oy, Kirkkonummi

Yrityksellä on pitkä vuosien mittainen historia ja sillä on käytössään toimintaansa varten hyvin soveltuvat ja ajantasaiset tuotantotilat sekä tarvittavat koneet ja laitteet.Yritys omistaa kiinteistön, jossa on vielä runsaasti rakennusoikeutta ja siten mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa.Yrityksellä on vakiintunut henkilöstö, jonka ammattitaito on hyvä ja sitoutuminen yritykseen erinomainen.Asiakkaat muodostuvat pääosin vähittäiskaupoista, joihin yritys toimittaa suoraan tuotteensa omalla kuljetuskalustol...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot