Halutaan ostaa
Tarjouspyyntö ostavalle yhtiölle 150-200K

Hintapyyntö 150 000 - 200
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 2
Ostamalla yhtiöni ClickCall Oy:n ( ly 3099597-7), joka perutuu toiseen tekniikkaan, Google Android ja iPhone alustoille suunnattuun mobilesovellukseen, pääsette suoraan miljoonamrkkinoille.

Olen kehitellyt yli vuoden sisällä omalla rahallani kokonaisen mobiiliapplikaatioperheeen intialaisen ohjelmistotalon kanssa, joka on puoli valmis . Sen on evaluoitut kotimainen ohjelmistotalo 6 Me. Olen valmis keskustelemaan sen pilkkamyyntihinnasta NDA-agreement / lakimies kautta. Sijoittamalla 0,2 Me saa valmiiksi tuoteperheen ja pääsee miljoonamarkkinoille. Voin toimia hankkeesa vuoden senioradvisrorina Kaikki palast ovat valmiina. Tälle odotan sijoittajaa/ ostajaa. ks www.clickcall.fi ( sovellus ei siellä esillä, deomot ym.on tallessa) .
http://www.clickcall.fi/showpage.php?id=3
Tässä yhtiössä töissä ollut vain yksi henkilä lisäkseni. Tämä on palkittu Ranskassa Cannesin IPEM messuilla ja on odotettavissa 2-5 Me sijoitus, kun saamme sovellusperheen valmiiksi .Takaisin kohteisiin


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.