Halutaan ostaa
Motivoitunut ostaja etsii omistajanvaihdosta miettivää yrittäjää

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala
Sijainti
Tervehdys arvoisa yrittäjä! Etsin sopivaa yritystä ostettavaksi ja jatkettavaksi. Unelmayritys on vakiintunut ja ollut kannattavasti toiminnassa vähintään 5 vuotta. Liikevaihto on kivunnut reilusti miljoonaluokkaan ja yrityksessä on toimiva johtamiskerros (päällikkökerros). Toimialalla ei ole kauheasti merkitystä, vaan olen valmis panostamaan ja oppimaan uuden toimialan. Oma kokemukseni on B2B -alueelta, joten se on ykkösvaihtoehto.

Minulla on 20 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta konsultointi- ja ohjelmistoalalta sekä sivutoimisesti muutamasta pienyrityksestä (hallitustyöskentelyn kautta). Olen työskennellyt ja asunut Suomen lisäksi muissa pohjoismaissa, USA:ssa sekä UK:ssa. Seuraava tavoitteeni on palata Suomeen ja tuoda oma osuuteni Suomen yritysmaailmaan kehittämällä ja kasvattamalla pk -sektorin yritystä seuraavaan kokoluokkaan. Tuon ostettavaan yritykseen osaamista johtamisesta, prosesseista, digitaalisuudesta ja kansainvälisyydestä.

Olen avoin keskustelemaan erilaisista omistus- ja rahoitusmalleista myyjän toiveiden mukaisesti. Myös myynnin aikataulu on keskusteltavissa ja sovittavissa. Ole siis rohkeasti yhteydessä vaikka myynti olisikin ajankohtainen vasta myöhemmin. Tavataan vaikka kahvin merkeissä ja aloitetaan keskustelu!


Takaisin kohteisiin


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.