Halutaan ostaa
Kansainvälisesti potentiaalisen yhtiön osakkuus

Hintapyyntö 0 - 150 000
Toimiala
Sijainti Pirkanmaa
Etsinnässä noin 100 000 - 1 000 000 liikevaihdolla varustettu yhtiö jolla tuote tai palvelu jolla kansainvälistä myyntipotentiaalia sekä kiinnostusta kasvattaa tulevina vuosina yhtiön kokoa. Tuon mielelläni osaamiseni tämän toteuttamiseen jos teillä on tahtoa lähteä kasvun polulle.

Olen teknisellä koulutuksella ja kansainvälisen B2B myynnin taustalla varustettu nelikymppinen mies. Minulla on kokemusta kansainvälisistä suunnittelu ja projektitehtävistä sekä kansainvälisestä myynnistä viimeisen 10 vuoden ajalta. Myynnissä olen tehnyt laaja-alaisesti asiakasrajapinnan tehtäviä, markkinaselvityksiä, myynnin kehittämistä, markkinointia sekä yhteistyössä muun organisaation kanssa tuotehallintaa sekä tuotteistamista. Nykyisissä tehtävissä olen ollut mukana myynnissä kehittämässä ja kasvattamassa 1-2MEUR yhtiön 10MEUR tasolle viiden vuoden aikajänteellä. Lisäksi pohja on rakennettu kasvukäyrän jatkumiseksi myös tuleville vuosille.

Olen kiinnostunut osakkuudesta ja tuomaan osaamistani sekä kokemustani yhtiön kasvuun sekä kansainvälistymiseen. Osakkuuden suuruus sekä osallistumisen muoto ja määrä päivittäiseen operatiiviseen toimintaan sovittavissa. Myös omistajanvaihdos tai vastaava järjestely mahdollinen.


Takaisin kohteisiin


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.